Portfolio

Met trots presenteer ik hier de resultaten van late avonden en vroege ochtenden, van inspiratie en transpiratie , van stress als niet lukte wat ik voor ogen zag, en van geluksmomenten wanneer de opdrachtgevers hun dank uitspraken voor het eindresultaat. Zie hier het resultaat van vele mooie samenwerkingen. 

Zij gingen u voor:

May I Advise
May I AdviseMarlène May
Lees verder
Vanuit May I Advise werk ik alweer meer dan 1,5 jaar samen met Kelly. Zij verzorgt de grafische vormgeving & social content voor campagnes van mijn klanten en voor mijn eigen marketing. Kelly komt met hele mooie visuele uitingen waarmee onze campagnes heel goed draaien. Daarnaast is zij altijd super snel, flexibel en goed bereikbaar. Voor mij voelt Kelly als een volwaardig, zeer gedreven en super fijn teamlid!
Pit & Ambitie Coaching
Pit & Ambitie CoachingBea Pengel
Lees verder
De samenwerking met Kelly voor het bouwen van mijn website heb ik om de volgende redenen als prettig ervaren: Ze voldeed aan mijn verwachtingen omtrent het nakomen van afspraken en ik heb het als prettig ervaren dat ze ook met ideeën kwam en hielp brainstormen om mijn wensen vorm te geven en uiteindelijk tot een mooi resultaat te komen. Bea Pengel, psycholoog nip & executive coach
Rosa Deco
Rosa DecoSabine van der Toorn
Lees verder
Nadat ik net gestart was met mijn bedrijf en website heeft Kelly mij geholpen met de laatste puntjes op de i. Een aantal koppelingen moesten aangepast worden en ook de indeling had aandacht nodig. Kelly heeft deze zaken op afstand uitgevoerd en er voor gezorgd dat alles goed werkt. Verder is ze heel vriendelijk en behulpzaam dus een samenwerking is zeker aan te raden!
Greenjobs
GreenjobsAnnemiek
Lees verder
“Samenwerken met Kelly is een aanrader! Ze begrijpt je snel en luistert goed. Ze werkt snel en schakelt ook altijd lekker vlot. Met een mooi eindresultaat als gevolg! Kortom, erg tevreden en een aanrader!”
Imogen Productions
Imogen ProductionsMorgann
Lees verder
Kelly heeft mij goed geholpen met een vraag over mijn website, waarbij ik dacht dat het mijzelf wel zou lukken, was het toch fijn de kennis van Kelly erbij te hebben! Ze stopte niet tot ze de oplossing had gevonden en het probleem opgelost was
Previous
Next