Social Media

Ongeacht of je social media inzet om je bedrijf meer naamsbekendheid te geven, producten te verkopen, grotere following te krijgen als influencer of gewoon als hobby…
Alles draait om de visuals. Hoe goed jouw caption ook is, als de visual niet interessant is scrollen mensen al door voordat ze het gelezen hebben. 

Ik help jou om social media , en met name instagram zo strategisch mogelijk in te zetten. Kijk hieronder welk pakket jou het meest aanspreekt. 

Bij de aanschaf van meerdere pakketten ontvang je een gereduceerde prijs.

Social

Social pakketten

vanaf 45 euro
Social Media Templates

Klik hier om de verschillende template mogelijkheden te bekijken. Kies ervoor om het huisstijlpakket aan te schaffen en je krijgt een gepersonaliseerd templatepakket terug. Maar ook kan je gaan voor de algemene templates die je zelf bijvoorbeeld nog (indien gewenst) kan aanpassen in kleur. 

vanaf 90 euro
Social Media uitbesteding

Wanneer je iedere post weer aan het worstelen bent met een passende caption voor onder jouw foto en je er alweer tegenop ziet dat je moet posten, is het volledig uitbesteden van jouw social media misschien wel een idee. Klik hier om de mogelijkheden en tarieven te bekijken. 

180 euro
instagram strategiesessie

Werk je met veel passie dagelijks aan jouw instagram? Enthousiaste stories, reels, je feed op kleurschema… maar heb je toch het idee dat er nog iets mist?

Dan is een eenmalige strategiesessie echt iets voor jou!

 
97 euro
instagram audit

Bij deze audit scan ik jouw instagramprofiel en data op verbeterpunten. 
Deze audit is vooral geschikt als je verstand hebt van instagram en veel zelfstandig kan oppakken, maar 

Contact